top of page
Modern Workspace
ktk-logo-transp-notext-white.png

Yritykset ja yhteisöt

Tarjoamme laajamittaisen osaamisen yhdistysten ja yhteisöjen toimintaan liittyvissä asioissa, joissa tarvitaan hyödyllisiä neuvoja tai asioiden muuta hallinnollista neuvontaa.

Pienten ja keskisuurten yritysten täytyy tietää monenlaisista yrittämiseen liittyvistä asioista. Silti yrittäjän fokus tulee aina olla omassa liiketoiminnassa. Sen ansiosta menestyvä yrittäjä ostaa yritykselleen juuri ne palvelut, joissa hän tarvitsee asiantuntija-apua ja joista on hänen yritykselleen hyötyä. Silloin me olemme yrityksen käytettävissä.

Liiketoiminta perustuu usein sopimuksiin ja kaupankäyntiin. On hyvä tietää, miten sopimuksia laaditaan ja miten niitä tulkitaan ja missä piilee sopimusten riskit. Kaikki ei aina näy riviltä vaan rivien välissäkin voi olla jotakin tärkeää.

 

Yrityksen rahoituksen turvaaminen on keskeistä liiketoiminnassa. Rahoituksen kustannukset ja toisaalla lainoihin sekä takauksiin liittyvät riskit on aina tiedostettava ennen kuin nimiä laitetaan paperiin. Yrittäjälle oman henkilökohtaisen omaisuuden turvaaminen ja sen erottaminen yritysvarallisuudesta on usein kriittistä.

 

Yhtiönne kasvaa usein työntekijöiden myötä. Työsuhteisiin liittyvät kysymykset ja niiden hyödyt ja riskit kannattaa aina erikseen analysoida. Suomessa on lähes 400 työehtosopimusta ja niiden sisällön ymmärtäminen on tärkeää. Työehtosopimukset voivat mahdollistaa sen, että yrittäjä voi tehdä paikallisia sopimuksia, jotka tasaavat olennaisesti tuotannon vaihteluja ja säästävät yritykselle paljon. Kirjanpidon ja verotuksen suhde on hyvä tiedostaa ja veroja pitää maksaa lakien ja asetusten mukaan mutta tietysti pyrkiä minimoimaan niitä.

 

Kaikkiin näihin ja moneen muuhun asiantuntemusta vaativiin tehtäviin me olemme yrityksellesi ratkaisu. Asiakkaidemme käytössä on myös lakimiehemme ja hänen pitkään kokemukseen perustuvat vinkit sekä tiedot.

 

Palvelu , jota et monesta tilitoimistosta lainkaan saa.

YHTEYSTIEDOT

Toimistomme sijaitsee Turun keskustassa, aivan kauppatorin laidalla.

Aurakatu 12 B 4. krs
20100 TURKU

y-tunnus: 0869952-2

bottom of page