top of page
Modern Workspace
ktk-logo-transp-notext-white.png

Isännöintitoimistot

Vaivatonta taloudenhoitoa isännöintitoimistoille ja taloyhtiöille.

Isännöintitoimistoille isännöitävien kohteiden kirjanpidon ja taloushallinnon ulkoistaminen on usein mielekkäin vaihtoehto.

Isännöitsijänä päätät palvelun laajuuden

Isännöitsijänä voit räätälöidä palvelun laajuudeltaan juuri sinulle sopivaksi. Voit itse päättää sisältääkö palvelu peruskirjanpidon, vastikevalvonnan, lainalaskelman, maksatuksen, tilipäätösten viimeistelyn ja/tai perinnän tai jonkin muun osa-alueen.Isännöitsijänä olet reaaliajassa tietoinen taloyhtiöiden tilanteesta omalta päätteeltäsi.

Riskitön ja joustava

Isännöitsijänä sinulle ei synny työnantajavastuuta: Ei huolta lomista, poissaoloista, sijaisuuksista, "tyhjistä" työtunneista. Lisäksi me vastaamme aina oman työn laadukkuudesta yhtiölle ja isännöitsijälle.

Kustannustehokas

Maksat vain siitä minuutista, joka tehdään taloyhtiösi hyväksi. Saat yhtiökohtaisen raportin käytetystä työajasta joka kuukausi. Taloyhtiön asukkaiden ja osakkaiden puhelut esim. vastikevalvonnasta ja perinnästä tulevat suoraan meille. Siksi isännöitsijän työaikaa säästyy huomattavasti erilaisilta pikkujärjestelyiltä! Takaamme, että palvelumme on kustannustehokas vaihtoehto hyödyksesi.

Yhteistyö Kauppatorin Tilikeskuksen kanssa on merkittävästi vapauttanut minun ja yhtiömme muiden isännöitsijöiden aikaa ja olemme voideet keskittyä isännöinnin olennaisiin asioihin rutiiniluonteisten pikkuasioiden sijasta. Suosittelen lämpimästi tämän kaltaista yhteistyötä!

Huolehdimme monen sadan taloyhtiön kirjanpidosta. Maantieteellinen etäisyys toimistostamme ei ole minkäänlainen ongelma, sillä asiakkaitamme on Varsinais-Suomessa, Keski-Suomessa, Pääkaupunkiseudulla ja Hämeessä.

YHTEYSTIEDOT

Toimistomme sijaitsee Turun keskustassa, aivan kauppatorin laidalla.

Aurakatu 12 B 4. krs
20100 TURKU

y-tunnus: 0869952-2

bottom of page